Proiectele demarate de Covasan, doar în avantajul comunității

0

În sfârșit au început lucrările de plombare a DJ 127 A, ce străbate comuna Dămuc. Va urma turnarea unui nou strat de asfalt, începând de la Dispensarul Uman și până în zona Aurel Bucur, totul datorită insistențelor primarului comunei Dămuc, domnul Covasan Anton.
De asemenea, tot la inițiativa domnului primar se deschide un drum de interes local pe Pârâul Frunții până la Piatra Luciului, acolo unde o firmă a concesionat teren de la comuna Dămuc pentru amenajarea unei cariere de piatră pentru a se folosi la infrastructura drumului județean ce leagă județul Neamț de județul Harghita , și la celelalte drumuri de interes local, astfel vor exista câteva locuri de muncă pentru cei care își caută un job .
În concluzie, comuna avansează, orice plus aduce avantaje comunitătii din Dămuc, iar edilul Covasan nu se dă bătut până ce nu realizează tot ceea ce își propune.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult