Provocare pentru toți candidații la Consiliul Local Piatra-Neamț sau la fotoliul de primar

0

Se apropie cu pași repezi campania electorală pentru alegerile locale și domni sau doamne din mai toate partidele vor dori, cu bune intenții sau ca să fure ceva, să ajungă la statutul de ales local. Pentru toate aceste persoane avem o provocare.

Domnilor pretendenți la statutul de aleși locali, în ultimii ani cetățenii municipiului Piatra-Neamț au trecut prin mari necazuri. Vă vom da câteva exemple și vă provocăm să răspundeți ce ați făcut în aceste cazuri. Vă provocăm să ne arătați, nu neapărat că ați făcut ceva concret, ci măcar că ați luat atitudine, ați ieșit în presă, ați făcut o postare sau măcar un amărât de comentariu pe o rețea de socializare.

De departe cel mai mare necaz al cetățenilor din municipiul Piatra-Neamț este legat de restricționarea accesului la sănătate prin condiționarea actului medical de primirea de mită. Până acum, recent, când au fost reținuți și trimiși în judecată mai mulți medici și asistenți, cetățenii municipiului Piatra-Neamț au trăit un coșmar, iar familiile care nu aveau resurse financiare au trecut prin adevărate drame. Ce ați făcut dumneavoastră, cei care vreți să fiți aleși, pentru această nenorocire cu care s-au luptat pietrenii ani de zile? Cum ați luat atitudine?

A doua mare problemă cu care s-au confruntat pietrenii în ultimii ani este cea legată de furturi, dar mai ales de tâlhăriile ale căror victime au fost cu precădere copiii și bătrânii. Ce ați făcut dumneavoastră, cei care vreți să fiți aleși, pentru această problemă cu care s-au luptat pietrenii ani de zile? Cum ați luat atitudine?

A treia mare problemă care este acum în plină expansiune este consumul, deci și comercializarea de etnobotanice și droguri în Piatra-Neamț. Ce ați făcut dumneavoastră, cei care vreți să fiți aleși, pentru această problemă cu care s-au luptat pietrenii ani de zile? Cum ați luat atitudine?

Domnilor și doamnelor care doriți să fiți aleși locali, dacă nu prea aveți cu ce să răspundeți la provocarea noastră mai aveți timp să faceți ceva și să începeți să luați atitudine față de problemele orașului, măcar în ceasul al 12-lea, deoarece o să vă ”vânăm” și o să vă chinuim cu astfel de întrebări toată campania, indiferent de la ce partid sunteți.

Iosub Robert

PS: Să nu ziceți că nu ați fost avertizați…

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult