http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

PSD era în pantaloni scurți. Începe PNL epurarea funcționarilor pe criterii politice și bine face

0

Cei care au fost puși pe funcții în guvernarea PSD, cei care au fost păstrați pe funcții sau cei care nu sunt ai PNL, ALDE sau PMP să își pregătească repede bagajele sau să se înscrie urgent în PNL, că altfel vor primi permis de zbor în perioada ce urmează. Epurarea pe criterii politice a început deja și nu va fi doar la nivel de conduceri de deconcentrate, ci va merge până la directori de școli, funcționari, șefi de birouri poate și până la femeia de serviciu. Cei care își amintesc cum s-a făcut epurarea pe criterii politice când a venit PDL-ul la putere știu despre ce vorbim aici.

Ieri am asistat la schimbarea pe criterii politice a inspectorului școlar al ISJ Neamț, dar, contrar așteptărilor, nu am am simțit absolut nicio urmă de compasiune pentru fostul inspector general, o doamnă care a participat la destituirea ei ca un pui de găină la tăiat și după destituire mai avea puțin și îi făcea pantofii noului șef pus de liberali. Deci, mulți dintre cei schimbați merită schimbați pentru că oricum au o atitudine slugarnică și dacă nu sunt în stare să se bată pentru propria imagine și propriile interese cu siguranță nu ar fi în stare să o facă pentru interesele celor pe care îi reprezentau sau conduceau.

Revenind la schimbarea de ieri. Am rămas marcat de cum fostul inspector general zâmbea. De două luni de zile liberalii ne spun că vor păstra oamenii de valoare, dar vor schimba amantele PSD-iștilor și incompetenții puși politic. Deci, ieri am văzut o doamnă care accepta încadrarea publică în grupele de incompetenți sau amante fără să zică nici măcar un cuvânt. Păi în situația asta să îi schimbe PNL-ul pe toți, oricât de competenți ar fi. România, ca să evolueze, are nevoie de oameni care să nu aibă atitudini slugarnice, indiferent că sunt puși pe criterii politice sau de altă natură. S-au umplut instituțiile de „yes men” și iobagi bugetari care migrează de la un partid la altul la fiecare schimbare de guvernare. Sperăm să-i dea de tot afară cei care vin acum de la PDL/PNL. Cei dați afară care acceptă încadrarea ca amantă de PSD-ist sau incompetent(ă) pus(ă) politic își merită soarta.

Iosub Robert

Articol de opinie

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult