”PSD încă este încă puternic” – Mugurel Cozmanciuc

0

PSD încă este încă puternic, iar noi, în Neamț, suntem chiar într-un punct al frontului în care oponentul politic este solid.” transmite Mugurel Cozmanciuc, liderul local al PNL, nemțenilor prin contul sau de socializare.

Pentru cei care nu știu, Mugurel este unul dintre cei mai ghiduși politicieni locali. Înainte de campania de alegeri pentru locale se prezenta ca fiind viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț, pe la mijlocul campaniei spunea că este cotat cu 53%, mai pe la finalul campaniei zicea că are doar un ușor avans în fața candidatului PSD, pentru ca după numărarea voturilor sa fie cu vreo 10 procente în urma celui care a câștigat.

Cunoscând apetitul liderului PNL Neamț pentru prezentarea unor cifre neconforme cu realitatea, ne punem justificat semne de întrebare la afirmația domnului Mugurel ”Avem deja sprijinul confirmat prin cei 40.000 de nemțeni care au semnat pentru susținerea candidaților PNL”. Dar ”încă este încă” devreme să ne pronunțăm asupra intenției de vot a nemțenilor pentru că nu este clar ce proiecte politice au candidații la parlamentare, ca să nu mai spunem că pe unii dintre ei nici nu i-am văzut vreodată în carne și oase.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult