http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Rãcire accentuatã! Se apropie un val de ninsori şi lapoviţã!

0

Interval de validitate: 14 Mar 2020, ora 18:00 -> 16 Mar 2020, ora 10:00
Fenomene: intensificãri ale vântului, rãcire accentuatã, precipitaţii mixte;

În intervalul menţionat vântul va avea intensificãri temporare la munte, în sudul Moldovei şi al Banatului, în Dobrogea, Muntenia şi în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafalã de 50…70 km/h.
În noaptea de sâmbãtã spre duminicã (14/15 martie) şi în prima parte a zilei de duminicã, aria precipitaţiilor va cuprinde regiunile sudice şi sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local în lapoviţã şi ninsoare. Cantitãţile de apã vor depãşi, izolat, 10…15 l/mp.

Valorile termice vor fi în scãdere accentuatã, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã. În noaptea de duminicã spre luni (15/16 martie) se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumã, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limita gerului.

Notã: Intensificãri ale vântului vor fi în noaptea de vineri spre sâmbãtã (13/14 martie) în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curburã, cu rafale de 70…100 km/h, iar la viteze mai reduse şi în sud-estul teritoriului.
Vremea se va menţine rece, mai ales în timpul nopţilor şi dimineţilor de la începutul sãptãmânii viitoare şi local se va produce brumã.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult