Radu Florin va reprezenta Liceul Carol I Bicaz la etapa națională a Concursului național „Alege! Este dreptul tău!”

0

Sâmbătă, 30 martie 2019, la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț s-a desfășurat etapa județeană a Concursului național „Alege! Este dreptul tău!”, pe teme de protecția consumatorului. Acest concurs este organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului. Pentru acest an, tema concursului a fost: ,,Să învățăm să citim eticheta produselor”.
În urma evaluării testului de cunoștințe de specialitate în domeniul legislației și a prezentării proiectului la etapa județeană elevul Alui-Ioan Radu Florin, din clasa a XI-a E, coordonat de doamna profesor Carmen Constantin a reușit să obțină un bine meritat locul I, obținând cel mai mare punctaj dintre toți candidații înscriși în competiție-86,25 puncte, reprezentând Liceul Carol I Bicaz la etapa națională care se va desfășura în luna iunie a acestui an la Eforie Sud. Premiul a fost înmânat de d-na inspector ANPC Piatra Neamț Nicoleta Nica. Pe lângă acest premiu elevul Alui-Ioan Radu Florin a obținut și un Premiu Special din partea Asociației de Consumatori Protect&Justice Neamț, oferit de domnul președinte Iuliean Popa.
S-a remarcat totodată și eleva de la clasa a X-a E, Nistor Beatrice Crina, coordonată de d-na profesor Valeria Balint, unde a obținut un punctaj de 82,25 puncte obținând un frumos loc doi la clasa a 10-a. Felicitări elevilor noștri care ne fac cinste cu participarea la competiții și-i urăm mult succes elevului Alui-Ioan Radu Florin la națională !
sursa: Liceul Caol I


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult