http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Raport către cititori – 2019

0

Grupul nostru de presă, compus din 8 publicații, a avut o cifră de afaceri în anul 2019 în jur de 430.000 lei. Din acești bani am plătit sub formă de taxe și impozite statului român aproximativ 150.000 lei și salarii unui număr de 6 angajați cu normă întreagă și contract de muncă pe perioadă nedeterminată și 5 colaboratori.

Pentru publicitate/promovare, grupul nostru de presă a avut un număr de 98 clienți, dintre care 26 bugetari (instituții, UAT-uri) și 72 persoane fizice, firme, organizații.

Pe parcursul anului 2019 am refuzat sau am reziliat un număr de 8 contracte de publicitate în valoare cumulată de peste 100.000 lei, deoarece contraveneau principiilor noastre.

Ca performanțe media la nivelul județului Neamț am reușit să ne păstrăm poziția de lider pe audiențe și să stabilim noi recorduri la un articol cu peste 180.000 de cititori unici și la un material video produs de noi cu peste 1 milion de vizualizări.

Pentru anul 2020 ne-am propus să scoatem parțial politica din publicațiile noastre din Neamț și am creat un portal politic www.neamtpolitic.ro unde se vor prezenta informații din zona politică nemțeană, de la toate partidele și politicienii. Este vorba de o publicație imparțială 100% unde nu se va interpreta nicio informație politică. Un ziar fără opiniile ziariștilor. Toate informațiile vor fi prezentate în forma emisă de comunicatorii politici locali.

Ca și în anii precedenți, performanțele nostre se datorează într-o proporție mai mică echipei noastre. În mare parte, performanțele noastre se datorează dumneavoastră, celor care ne citiți și interacționați cu materialele noastre media, fapt pentru care vă mulțumim.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult