Răzvan Cuc anunță măsuri pentru persoanele vulnerabile din Piatra-Neamț. Parteneriate cu ONG-uri

0

Pe liberali îi supără copiii și bătrânii peste tot unde sunt la putere. Nu vor să dubleze alocațiile, le stă în gât mărirea pensiilor. La Piatra-Neamț, sub liberali, copiii au fost ignorați, iar persoanele vulnerabile au fost uitate de-a dreptul. ”, transmite Răzvan Cuc candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț.

Răzvan Cuc propune și o serie măsuri în acest sens : „Înființăm cabinete stomatologice în școli și modernizăm Centrele medicale de permanență. Ridicăm un cămin nou pentru vârstnici. Vom avea grijă de victimele violenței domestice, femei și copii care au nevoie de sedii și îngrijire specializată. Pregătim un sistem de monitorizare digitală pentru persoanele cu nevoi speciale și vârstnicii singuri. Și vom încheia parteneriate cu ONG-urile serioase. Modernizăm orașul, dar nu îi abandonăm pe cei care au nevoie de ajutor.

Amintim că, recent, deputatul de Neamț Răzvan Cuc, s-a alăturat campaniei demarate de Carmen Suciu, și a însoțit-o la nenumăratele cazuri sociale pe care aceasta le are în grijă. Mai multe detalii despre acest subiect, în articolul Încă un parlamentar s-a alăturat Asociației „Născută Înger”. Pe teren, la familiile în impas din Piatra-Neamț (FOTO/VIDEO)

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult