Răzvan Cuc propune patru mari proiecte pentru Piatra-Neamț

0

Programul electoral al candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț, Răzvan Cuc, cuprinde patru mari proiecte: „Piatra-Neamț are nevoie de dezvoltare ca de aer! Are nevoie de proiecte și de bani. 20 de ani de administrație de dreapta au însemnat o gondolă care plimbă aer, o stradă spre nicăieri și cârpeli peste tot: de la străzi și trotuare, la locuri de joacă sau spații verzi.

Fostul ministrul al Transporturilor precizează că a intrat în competiția pentru primăria orașului cu bună-credință și a amintit că a coordonat proiecte de amplore, care au avut rezultate: „Știu și pot să gestionez proiecte de amploare, cu bugete impresionante. Am demonstrat acest lucru și ca ministru al Transporturilor. Piatra-Neamț are nevoie de bani și investiții. Cred în muncă, nu în lamentări și acest lucru se vede deja în proiectele pe care le-am coordonat și care au avut și rezultate. Am pus umărul, alături de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, la îmbunătățirea infrastructurii județului.

Cele patru mari pentru pentru dezvoltatrea municipiului Piatra-Neamț:

• Construcția unui Parc Industrial, care să creeze locuri de muncă și plus-valoare directă aici

• Construcția celui mai mare centru de tratament și SPA din Europa. Pe Cozla sunt izvoare de apă minerală care în perioada interbelică au adus orașului renumele de Perla Moldovei

• Construcția drumului expres Bacău-Piatra-Neamț. Legislația permite implicarea orașelor în astfel de proiecte

• Construcția unei centuri ocolitoare integrate în ansamblul dezvoltării orașului

Vreau să redevenim Perla Moldovei, să facem din Piatra-Neamț un etalon al orașelor noastre prin creșterea calității vieții pietrenilor. Să construim coerent prezentul și viitorul acestei comunități frumoase.”, a conchis candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult