http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Reacția primarului Sălăgean cu privire la cazul Alin Moldovan

0

În urma apariției și distribuirii unui material video, pe rețelele sociale, în care un bărbat înconjurat de cei opt copii și de mama acestora, este filmat în timp ce își strigă of‑ul dintr‑un cort construit din folie de plastic și totodată își exprimă nemulțumirea la adresa Primăriei Bicaz, am luat legătura cu primarul orașului, domnul Nicolae Sălăgean, care ne‑a expus situația familiei în cauză, precizând următoarele:

Bineînțeles că știu situația acestei familii pentru că Primăria Bicaz se implică mereu în rezolvarea cazurilor de acest fel și nu numai. Domnul respectiv trăiește în concubinaj cu o femeie din altă localitate și cresc la ora actuală opt copii. Înainte de anul 2012, acesta avea o locuință modestă (colibă), undeva în albia râului Bistrița, vis‑a‑vis de cartierul Dodeni, dar în urma inundațiilor, locuința le‑a fost luată de ape.
Am înțeles necazul lor, iar Primăria le‑a pus la dispoziție sediul Școlii din Izvorul Muntelui, sediu care nu mai funcționa ca școală. Acolo aveau tot ce le trebuia pentru a duce un trai decent, respectiv două camere care au fost mobilate, au fost ajutați cu lemne, cu materiale sanitare și pentru îngrijirea corporală. O perioadă, totul a mers bine, dar în clădirea respectivă, această familie, a început să aducă și alți cetățeni din alte localități. Locuința nu a fost întreținută corespunzător, dimpotrivă, au distrus bunurile, de asemenea au început să deranjeze comunitatea locală, care s‑a adresat organelor locale, cerând luarea unor măsuri pentru ca aceștia să înceteze cu gălăgia, petrecerile, muzica dată la maximum, când în curtea vecină era un om decedat care era privegheat.
Am încercat să le găsim un adăpost în altă parte, peste tot însă, oamenii sunt reticenți în ceea ce îi privește, cunoscând modul lor de a trăi și faptul că nu respectă comunitatea din care fac parte.
Am făcut demersuri la Prefectură în acest sens, pentru obținerea unui modul ca locuință temporară, însă, intervenția noastră încă nu a fost finalizată.
Personal am făcut demersuri și am găsit o garsonieră în cartierul Dodeni, acolo unde ei de fapt își doresc să locuiască, pentru a avea un adăpost.
În ceea ce privește cererea acestei persoane de a avea un loc de muncă, menționez faptul că Primăria nu are niciun post vacant de muncitor la salubrizare, această activitate fiind externalizată, iar pentru un alt post care ar exista la nivelul orașului, se cer studii pe care el nu le are.
În concluzie, vă pot spune că aceasta nu este o problemă pe care o vom lăsa nerezolvată. Așteptăm finalizarea situației cu acea garsonieră din Dodeni, precizând faptul că Școala din Izvorul Muntelui încă este la dispoziția lor, dar nu vor să o folosească și că acești oameni încasează lunar din partea statului român, aproximativ 2500 de lei.

sursa video: Badea Neculai, facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult