Recompensă de 10.000 de euro în cazul dispariției unui român în Bavaria

0

Românul Constantin Popa, în vârstă de 30 de ani, din județul Cluj, este dat dispărut în Bavaria. Popa nu a mai fost văzut din 31 ianuarie 2020. Conform informațiilor disponibile până acum, poliția nu poate exclude o infracțiune violentă. Din februarie, procurorul a încredințat departamentului de cercetare penală Neu-Ulm ancheta.

Conform unui comunicat de presă al instituției, la momentul dispariției Constantin purta o geacă închisă la culoare și în spate avea un rucsac transparent/galben.

La începutul lunii februarie, lucrurile personale ale românului au fost găsite în zona Günz, la legătura dintre Kleinkötz și Großkötz. 

Traseul său se pierde pe data de 31 ianuarie a acestui an. Tânărul de 30 de ani a părăsit apartamentul său din Großkötz în jurul orei 13:00, pentru a merge la lucru pe jos. Cu toate acestea, nu a ajuns niciodată acolo.
Proprietarul său l-a dat, în cele din urmă, dispărut. La câteva zile după dispariția bărbatului, un coleg de muncă i-a găsit rucsacul – un rucsac transparent și galben, cu inscripția „Deutsche Post DHL Group”, pe un copac.

O recompensă de 10.000 de euro a fost oferită pentru indicii care duc la clarificarea infracțiunii sau reținerea făptuitorului.

Este posibil să contactați anchetatorii Poliției Penale Neu-Ulm în limba română conform textului pus la dispoziție de anchetatori:

Pentru informatii care duc la clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului, se ofera o recompensa in valoare de 10.000 Euro. Informatiile corespunzatoare/referitoare la acest caz va rugam sa va adresati la Politia Criminalistica din Neu-Ulm, grup de investigare pe nume „Rucksack“, la numarul de telefon 0731/8013-620 sau la orice sectie de Politie.

In cazul presupusei fapte de omucidere a unui cetätean romän in värstä de 30 de ani din zona Kötz, Politia Criminalistica din Neu-Ulm are urmatoarele intrebäri:

1. Cine a facut observatii in zona rauletului Günz la legatura dintre localitatile Klein- si Großkötz la sfarsitul lunii Ianuarie/Inceputul lunii Februarie 2020?
2. Cine a vazut Rucsacul prezentat in poza in aceasta zona?
3. Cine l-a mai vazut pe Constantin Popa din data de 31.01.2020?

Odata cu apelul pentru martori Politia Criminalistica din Neu-Ulm vizeazä de asemenea, persoanele care au fäcut observatii, dar care pana acum le-au considerat „nesuspicioase“ sau „neimportante“.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult