Respect! În slujba cetățeanului până la capăt

0

Pe pagina de Facebook a ISU Neamț, am aflat „o poveste despre omenie și mai presus de toate despre modestie”, în care protagonistul principal a fost Plt. adj. Mateeș Constantin, conducător de autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț.

„O poveste despre care nu am știut nimic până în momentul în care un pensionar din municipiul Piatra-Neamț s-a prezentat la poarta unității noastre.

Ieri, plt. adj. șef Mateeș Constantin a observat cum o borsetă (cu bani și documente) a căzut de pe portbagajul unei mașini într-un sens giratoriu din oraș. A încercat să atenționeze șoferul însă nu a reușit să-i atragă atenția în timp util așa că a oprit și a luat-o. Aruncând o privire peste actele bătrânului a identificat adresa și a returnat-o pentru că asta înseamnă să fii în slujba cetățeanului, nu doar când porți ținuta de intervenție.

Nu am fi aflat poate despre gestul său niciodată dacă domnul în cauză nu ar fi venit să ne povestească și să-i mulțumească pentru gestul de omenie. (…) Nu avem cuvinte pentru a exprima cât de mândri suntem de camaradul nostru!”, au precizat reprezentanții ISU Neamț.

Felicitări și respect!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult