Rețea de fibră optică la Spitalul Orășenesc Târgu- Neamț

0

În cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț a fost definitivat proiectul de execuție a unei noi rețele de fibră optică.

Această rețea va înlocui vechea rețea informatică a spitalului și va permite implementarea sistemului de securitate la nivelul spitalului. Noul sistem include măsuri de supraveghere video, control acces și antiefracție.

Noua rețea de fibră optică este un pas important spre digitalizare și va permite introducerea rețelelor WiFi pentru angajați și pacienți, introducerea televiziunii gratuite pentru pacienți, va permite creșterea calității serviciilor de cazare pentru pacienți și eficientizarea activității personalului medical. Valoarea proiectului este de 83993,66 RON fără TVA, declară dr. Alexandru Pătrașcu, managerul interimar al Spitalului Orășenesc.

Sistemul de fibră optică conectează cele șase pavilioane ale spitalului prin intermediul a 10 rack-uri echipate cu tehnologie de ultimă generație de viteze 10 GB și 1GB.

sursa: Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie Tg. Neamț

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult