Rezultate de excepție ale clubului de karate Bassai-Dai la Cupa Mondială WUKF din Polonia

0

În perioada 10-13 septembrie 2020 s-a desfășurat cupa mondială de arte marțiale „2nd WUKF World Cup Karate 2020” în Szczecin, Polonia. Respectându-se toate regulile stricte impuse de pandemie, această cupă mondială a strâns peste 20 de federații naționale participante și peste 400 de sportivi din toată lumea.

Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț a participat cu 4 sportivi juniori la probele kata și kumite individual, obținând rezultate de excepție: 3 medalii de aur și 3 de bronz.


Sensei Mihai Popa, președinte al clubului și antrenorul lotului Bassai-Dai, ne-a declarat:
„În ciuda drumului lung și a restricțiilor impuse, am reușit o performanță extraordinară, care a venit ca urmare a tuturor antrenamentelor intensive din perioada pandemiei, desfășurate așa cum s-a putut. Nivelul a fost foarte ridicat, ne-am luptat cu loturile naționale ale altor țări și am urcat pe podium de 5 ori: am obținut două locuri 1 la kata individual și un loc 1 și trei locuri 3 la kumite individual. Doresc să mulțumesc tuturor celor care au crezut în șansa noastră și care ne-au sprijinit pentru participarea la această competiție: Avcon Store și domnul Vasile Scripcaru, Primăria și Consiliul Local Poiana Teiului, Primăria Hangu și domnul primar Gavriil Lupu. Iată că munca noastră susținută aduce rezultate.”

Felicitări sportivilor și domnului antrenor pentru aceste rezultate deosebite și mult succes pe mai departe în acest sport frumos!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult