http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Rezultate obținute de sportivii STEEL MAN la competiția Miss & Mister Fitness

0

Sportivii legitimați la Clubul STEEL MAN Târgu Neamț s-au întors acasă cu fruntea sus de la competiția Miss & Mister Fitness desfășurată recent în Reghin.

Astfel, Cucoș Casian (junior mic) s-a clasat pe locul 7 din 9 concurenți, după o perioadă de pregătire foarte scurtă (numai 6 luni).

Dan Negru a obținut locul 3 din 8 la Men’s Physique seniori 179cm, fiind la prima participare la această categorie.

Vornicu Andrei s-a clasat pe locul 4 din 8 la Men’s Physique seniori 179cm, deși se afla la prima participare în cadrul unui concurs organizat de Federația Romană de Culturism și Fitness.

Gligor Mosor

„Concursul a fost organizat de Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness. O organizare reușită cu sportivi de valoare veniți din toate colțurile țării. Îi așteptăm să fie alături de noi și în data de 12 octombrie 2019 la Cupa Federatiei și Trofeul Steel Man.

Mulțumesc sportivilor care au participat și au reprezentat clubul la această competiție și au adus rezultate orașului Târgu Neamț!”, transmite Gligor Mosor- președintele CS STEEL MAN Târgu Neamț.

Ștefana B.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult