Rezultatele examenului de definitivat la nivelul județului Neamț, înainte de contestați

0

Ministerul Educației a publicat marți, 30 iulie, cu o zi mai repede față de calendarul anunțat inițial, rezultatele examenului de definitivare în învățământ, înainte de contestații.

În județul Neamț, la această probă, 139 de cadre didactice au întrunit condițiile de participare conform legislației în vigoare. Dintre aceştia, 122 au finalizat proba scrisă, 17 au fost absenți ori s-au retras din examen, o lucrare a fost anulată.

Rezultatele candidaţilor din NEAMȚ pot fi vizualizate AICI

Procentul de promovabilitate la examenul de definitivare în învățământ, înainte de contestații,  pentru candidații din județul Neamț este  78,51%.

Nota minimă de promovare a examenului este 8, iar cadrele didactice care au promovat examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Contestațiile  pot fi depuse la la centrul de examen – Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț, perioada 31 iulie-1 august . Rezultatele finale se vor afișa vineri, 5 august, la centrul de examen și pe site-ul dedicat definitivatului.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult