Roxana te provoacă! Donează o carte!

0

Roxana Mihăilă, președintele Asociației Drepturile Omului și Solidarite Socială (ADOSS), propunea nemțenilor, în urma cu ceva timp, să se implice și să doneze o carte pentru dotarea bibliotecilor din mediul rural.

Astfel, a fost demarată campania „DONEAZĂ O CARTE PENTRU BIBLIOTECILE DIN ZONA RURALĂ”, care își propune să adune cât mai multe cărți pentru bibliotecile din zonele rurale ale județului Neamț.

Cei care vor să vină în sprijnul bibliotecilor din comunităților rurale o pot face între 2 septembrie -31 decembrie 2019.

În acest scop, în orașul Bicaz, centrele de colectare sunt deschise la :

Biblioteca „Mihai Eminescu”
Florăria Ina Flowers (Str. Barajului nr.C5)

„Am luat această inițiativă, și îmi pare rău să o spun, dintr-o necesitate. Mă bucur că au răspuns provocării atât agenții economici, cât și administrațiile locale. Cred că astfel de campanii ar trebuie făcute pe tot parcursul anului. Personal, nu mai vreau să văd cărți aruncate la container. Să schimbăm mentalitatea cetățeanului de rând, las la container cărți în ideea că poate le ia cineva care are nevoie . Să ne trezim, încă mai sunt cititori de carte și nu de online.”, a transmis organizatorul campaniei, Roxana Mihăilă.

sursa: ziarpiatraneamt.o

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult