http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

S-a semnat contractul pentru modernizarea UPU a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

0

Astăzi, Președintele Ionel Arsene a mai parafat un proiect pentru nemțeni. De data aceasta, proiectul este în domeniul sănătății.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a semnat, astăzi, 6 septembrie 2019, alături de Vasile Asandei, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est, contractul pentru Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Valoarea proiectului depășește șapte milioane de lei, iar de la bugetul județului se va suporta suma de aproape 400.000 de lei, reprezentând contravaloarea tuturor cheltuielilor neeligibile, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 135.000 de lei, cofinanțarea.

Lucrările de extindere vizează Unitatea de Primiri Urgențe, astfel încât serviciile medicale să fie conform cerințelor și normativelor în vigoare.

Proiectul prevede reorganizarea circuitelor diferite pentru pacienți, însoțitori și personal medical, pentru a facilita legăturile cu celelalte secții medicale care completează activitatea efectuată în Unitatea de Primiri Urgențe. De asemenea, clădirea care adăpostește Unitatea de Primiri Urgențe (Corp C3) va fi reabilitată. Tronsoanele B2 și B3 vor fi modernizate și ele și se vor recompartimenta spațiile deja existente. Lucrările avute în vedere presupun finisaje la interior și la exterior și la nivelul instalațiilor. Prin noua sistematizare verticală se va înlocui traseul canalizării exterioare cu un traseu nou, care va avea cămine de colectare, rigole și conducte de legătură.

“Mă bucur nespus că am ajuns la semnarea acestui contract, care va îmbunătăți calitatea și eficiența îngrijirii spitalicești de urgență din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, prin modernizarea, extinderea și dotarea UPU. Vom reuși să asigurăm la Unitatea de Primiri Urgențe servicii medicale conform cerințelor și normativelor în vigoare, urmând a se asigura circuite distincte pentru pacienți, însoțitori și personal medical, sisteme de ventilație, finisaje și legături funcționale interne. Tot prin acest proiect se vor realiza intervenții asupra clădirii în care funcționează UPU, prin recompartimentări și lucrări de anvelopare termică, se va asigura sistematizarea pe verticală etc. Este un proiect extrem de necesar la Spitalul Județean, atât pentru buna desfășurare a actului medical câț și pentru asigurarea condițiilor necesare de muncă pentru angajați și pentru confortul pacienților și al însoțitorilor.

Lucrarea este amplă și de durată, dar la finele ei, Unitatea de Primiri Urgențe de la Piatra-Neamț va fi modernă și conformă cu cerințele Uniunii Europene. Îmi doresc să avem un spital modern, în care specialiștii să își dorească să lucreze, iar pacienții să fie mulțumiți de serviciile care le vor fi asigurate,“ a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ – COMUNICAT DE PRESĂ

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult