S-a terminat șmecheria! Primari din 2 tururi!

0

Guvernul PNL a decis ca în scurt timp să scoată o formă de lege sau ordonanță de guvern prin care să se stabilească alegerea primarilor din două tururi de alegeri.

De departe aceasta este una dintre cele mai bune decizii politice luate în ultimii ani în România. Cu alegerile din primul tur am ajuns să avem primari aleși de 20% din populația prezentă la vot, deci de 10% din populația din respectiva localitate.

Alegerea primarilor dintr-un singur tur a fost invenția PDL ca să își păstreze cât mai multe primării. Iată că în sfârșit se revine la normalitate și tuturor primarilor cărora nu le mai ajungeai la nas nici cu prăjina le fuge acum pământul de sub picioare.

Să așteptăm acum să vedem și legea în funcțiune, că de 30 de ani avem multe povești din partea politicienilor, dar fără finalizare. Sperăm ca aceasta să se concretizeze. Mulți primari aroganți merită să aibă parte de această finalizare.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult