S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș solicită aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea unor lucrări în Bicaz

0

ANUNŢ

Această informare este efectuată de: S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr. 1, tel. 0269-803333, județul Sibiu, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: “Punere în siguranță traversare aeriană peste canal râu Bistrița cu conducta Dn 300 Piatra Neamț-Bicaz, în zona Bicaz”, amplasată în orașul Bicaz, județul Neamț.

Această investiţie este existentă.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului  şi  la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia, nr. 5 A,biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233217177, după data de 17.07.2019 (data estimată la care se va transmite solicitarea de aviz).

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult