Salvamont Neamț și Crucea Roșie într-o acțiune de prezentare a tehnicilor de prim ajutor la școala din Farcașa (IMAGINI)

Salvamont Neamț împreună și Crucea Roșie (filiala Piatra-Neamț) au organizat o acțiune de prezentare a tehnicilor de prim ajutor pentru elevii școlii din Farcașa:

La inițiativa Școlii Farcașa am derulat ieri împreună cu Crucea Roșie Filiala Piatra Neamț o acțiune de prezentare a tehnicilor de prim ajutor insistând pe manevrele CPR. Colegii noștri au vorbit despre activitatea ca salvator montan, conduita montană și echipamentele folosite în activitatea noastră. Manechinele au fost puse la dispozitie de Dr. Letiția Damoc, managerul spitalului Bicaz și o foarte veche colaboratoare a noastră. Asemenea programe de educație ar trebui susținute și implementate de sistemul de educație. Limba română și matematica sunt cu siguranță obiectele de bază ale educației (la români) dar cu siguranță nu salvează vieți și nu te învață să te comporți în societate și în afara ei, a trasmis Salvamont Neamț.

Felicitări tuturor părților implicate pentru această inițiativă!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate