http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Sărbători Pascale fără incidente! Pompierii militari vor fi la datorie!!

0

Sărbători Pascale fără incidente!

Pentru ca Sfintele Sărbători de Florii și de Paște să nu fie umbrite de evenimente nedorite, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț vor fi la datorie.

În această perioadă, specialiştii Inspecției de Prevenire desfăşoară controale de îndrumare și sprijin la lăcașurile de cult de pe raza județului nostru, cu scopul de a preîntâmpina eventuale situații de urgență care pot apărea pe timpul slujbelor religioase. În cadrul acestor acțiuni de îndrumare şi control, inspectorii de prevenire îi instruiesc pe preoți şi personalul bisericesc pentru a putea asigura prima intervenție în cazul apariției unei situații de urgență.

Având în vedere gradul sporit de vulnerabilitate la incendiu al lăcașurilor de cult, inspectorii au în atenție utilizarea corectă a instalațiilor electrice, starea sistemelor de încălzire și a coșurilor de fum, respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și dotarea cu stingătoare și menținerea liberă a căilor de evacuare.

Pe lângă identificarea și înlăturarea disfuncționalităților specifice, specialiștii noștri asigură instruirea personalului monahal, astfel încât acesta să cunoască și să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

În această perioadă, echipajele de salvatori din subunitățile operative continuă acțiunile de recunoaștere la diverse categorii de obiective, pentru identificarea surselor de alimentare cu apă, familiarizarea cu particularitățile fiecărei clădiri și prelucrarea personalului asupra asigurării intervenției imediate în caz de incendiu, până la sosirea echipajelor specializate de stingere.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult