SC EDEN VALLEY SRL – Anunț public privind decizia etapei de încadrare

0

SC EDEN VALLEY SRL, titular al proiectului „Rețea distribuție și branșament gaze naturale presiune redusă” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, pentru proiectul „Rețea distribuție și branșament gaze naturale presiune redusă”, propus a fi amplasat în județul Neamț,Târgu Neamț extravilan și intravilan localitatea Humuleștii Noi și comuna Agapia – extravilan și intravilan sat Săcălușești, jud. Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Neamț din Piaţa 22 Decembrie, nr.5, Piatra Neamț, județul Neamț, cod 610007, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet  http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult