http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Scandal în spital/Un bărbat, reținut pentru lovire şi folosirea fără drept de obiecte periculoase

0

Un bărbat de 41 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

foto cu caracter ilustrativ

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări a reieșit că, la data de 4 septembrie a.c., în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Roman, se afla în incinta unității spitalicești din municipiul Roman, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător de către un alt bărbat, de 41 de ani, din Roman.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 6 septembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult