http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Scandal la comemorarea a 30 de ani de la declanșarea Revoluției

0

O lege stabilește niște norme privind modul în care se depun coroanele. În baza acestei legi, la Neamț s-a decis inițial să nu permită revoluționarilor să depună coroane în timpul festivității, ceea ce i-a deranjat foarte mult pe aceștia.

Din cauza scandalului iscat, în timpul și înaintea ceremoniei, Prefectura Neamț și cei de la Armată s-au răzgândit și au permis revoluționarilor să depună coroana în timpul ceremoniei.

Nu am înțeles deloc de ce a fost nevoie de așa ceva. Decât să se spună că e lege și apoi să o încalce la presiunea revoluționarilor, mai bine îi lăsau pe oameni să depună coroana la monumentul lor și asta era.

Cum ar fi reacționat unii din presa locală sau unii formatori de opinie dacă în centrul acestui scandal ar fi fost fostul prefect PSD și nu actualul prefect PNL ?

A nu se înțelege că iau apărarea PSD prin întrebarea de mai sus. PSD își merită soarta pe care și-a ales-o singur prin oamenii incompetenți cărora le-a delegat responsabilități. Doar vă sugeram să vă răspundeți singuri la întrebarea de mai sus.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult