http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Se caută voluntari (ADULȚI) pentru campania de sterilizări gratuite din Dochia, 9-11 august

0

În zilele de 9-10-11 august 2019, la cabinetul veterinar dr. Berea Loredana (str. Numărul 5, nr. 635) are loc o campanie de sterilizări și microcipări gratuite pentru 100 de câini și pisici, cu și fără stăpân. (click aici pentru detalii)

Cine dorește să își dedice un weekend prelungit pentru a ajuta animalele și oamenii din comuna Dochia, e nevoie de voluntari (ADULȚI) care să meargă cu organizatorii la eveniment, dar și înainte de eveniment. Experiența este obositoare, dar sentimentul că ai făcut ceva util ce are efecte pe termen lung este foarte intens!

Pentru mai multe detalii sunați la 0770948683.

Dacă aveți posibilitatea să oferiți produse pentru curățenie, lese, zgărzi, hrană pentru animale (în sat sunt mai multe persoane cu mai mult de 10 câini), cartoane, cârpe, donațiile sunt bine venite!

Campania este finanțată de voluntarii Asociației Prieten Credincios, organizată de dr. Crețu Cătălina în colaborare cu dr. Berea Loredana, Dr. Irina Corbu, Pensiunea Ambiance și Primăria Comunei Dochia.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult