http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Se cere castrarea chimică pentru monstrul din România: a violat și omorât în bătaie o fetiță de numai 18 luni

0

Un român în vârstă de 25 de ani din localitatea italiană Cabiate (Como) a șocat o țară întreagă. Rămas de multe ori singur cu fetița de 18 luni a partenerei, atunci când aceasta trebuia să plece la muncă, a violat-o și a bătut-o cu sălbăticie până când, pe data de 11 ianuarie, copilul s-a stins din viață la spitalul din Bergamo.

În fața autorităților, bărbatul a declarat că micuța a suferit un „accident domestic”, a plâns puțin după care și-a revenit și s-a jucat. Realitatea însă avea să demonstreze cu totul altceva.

În urma autopsiei, medicii legiști au constatat că fetiţa a fost violată în repetate rânduri şi bătută cu sălbăticie de românul care nu suporta s-o audă plângând. Pe trupul neînsuflețit au fost descoperite numeroase vânătăi la nivelul braţelor şi picioarelor, răni atribuite violenței sexuale, precum şi leziuni la spate şi cap.

Românul a fost reținut și plasat în arest preventiv sub acuzaţia de rele tratamente care au dus la moartea victimei şi violenţă sexuală. Urmează să fie judecat şi, cel mai probabil, condamnat pe viață. Cazul a stârnit un val de reacții în mediul online, inclusiv din partea liderilor politici ai țării.:

Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare.

Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai.

Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a scris fostul ministru de Interne Matteo Salvini, pe contul său de Twitter.

Mai multe detalii (cu adevărat șocante), aici – click.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult