http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Se dorește trecerea cinematografului ,,Mon Amour” în adminstrarea Primăriei Piatra-Neamț

0

Primarul Dragoș Chitic și Victor Purice au discutat astăzi, 18 februarie, despre preluarea în administrare, de către Primăria Piatra-Neamț, a cinematografului ,,Mon Amour”.
RADEF, regia națională care deține cinematograful, este într-o situație financiară dificilă, aflându-se în insolvență și existând riscul de a intra în faliment. Cinema ,,Mon Amour”, fostul cinematograf Dacia-Panoramic, reprezintă un simbol al orașului, salvat datorită eforturilor domnului Victor Purice, cetățean de onoare al orașului Piatra-Neamț.

sursa foto: Dragoș Chitic

În calitatea mea de primar al orașului îmi doresc preluarea cinematografului de către municipalitatea pietreană și voi face toate demersurile legale în acest sens. Dacă reușim să-l preluăm în adminstrarea primăriei, putem să-l întreținem și să-l modernizăm, inclusiv prin fonduri europene. Cinema ,,Mon Amour” trebuie să funcționeze în continuare și rămână cinematograful de suflet al pietrenilor. ”, a precizat primarul Dragoș Chitic pe pagina sa de socializare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult