Se reabilitează DN 15B, care face legătura între Pluton și Humulești

0

Luna iulie se termină cu vești bune despre drumurile nemțene.

A intrat în reabilitare DN 15B (între km: 14+000 și km: 44+486) care face legătura între satul Pluton, comuna Pipirig și Târgu-Neamț, anexa Humulești.

Aici, au fost demarate lucrări de reparație cu mixtură asfaltică. În condiții meteo favorabile, lucrările ar urma să fie finalizate în termen de 25 de zile.

Deși este vorba despre un drum național, reabilitarea lui nu ar fi fost posibilă fără implicarea autorităților locale și județene.

Suntem aproape de atingerea obiectivului nostru principal, și anume reabilitarea totală a infrastructurii rutiere județene! Îmi doresc ca toate drumurile din Neamț să fie modernizate și toți șoferii să circule în condiții de siguranță!

Nu toate lucrările de infrastructură țin de Consiliul Județean. Dar pentru a avea prioritate la finanțare, în condițiile în care toate județele au nevoie de drumuri bune, trebuie să ceri și să insiști! Este ceea ce fac eu: mă duc și insist. Cum spuneam, am teancuri de solicitări pe bancheta mașinii! În cele din urmă, se dovedește că județul nostru contează! De aceea, vreau să le mulțumesc celor care ne ajută, fie că sunt de la Compania Națională de Drumuri, fie de la Compania Națională de Investiții, Guvern sau ministere„, transmite Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț.

Acesta mulțumește drumarilor care își respectă contractele, dar și nemțenilor- atât pentru înțelegere, cât și pentru susținere.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult