Se schimbă fața comunei Tașca

0

Se schimbă fața comunei noastre.
Suntem în plin proces de modernizare prin lucrările la dispensarul uman și grădinița de copii Tașca. Deși se creează un oarecare disconfort, rezultatul va fi unul de mare însemnătate, deoarece va deservi interesele întregii comunități.
Dispensarul va avea săli de așteptare moderne, toalete conform normelor sanitare, dotare cu mobilier nou pentru a asigura confortul pacienților.
Din punct de vedere infrastructural, clădirea destinată grădiniței de copii nu respectă integral normele de funcționare în vigoare. Astfel copiii învățau într-un mediu neadecvat vârstei lor . De aceea clădirea urmează să fie extinsă, reabilitată, modernizată, pentru a oferi copiilor noștri o creștere și o educație la nivel european.
Facem apel la răbdarea dumneavoastră pe întreaga perioadă a lucrărilor, rugându-vă să circulați cu atenție și să nu lăsați copiii nesupravegheați în zonă.

Primaria Comunei Tasca


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult