Senatorul Eugen Țapu a uitat că a candidat și sub sigla PSD

0

Foarte pornit pe PSD, senatorul Eugen Țapu sare la gâtul PSD și al lui Ionel Arsene cu ajutorul cărora și-a luat un mandat de senator, candidând în alianța electorală ”contra naturii”, USL.

Din păcate pentru el, jocul intern din partid l-a prins poziționat în gruparea care este pe tobogan și nu prea mai are ce face decât să se dea bine pe lângă Cozmanciuc, poate, poate mai prinde un mandat, lucru greu de imaginat după ce s-a lăsat dezarmat de singura lui ”armă” care îl putea apăra.

E foarte interesant să vezi un om cum candidează cu sigla PSD la cap și apoi îl lovește amnezia.

Și culmea… Atunci când domnul Țapu, actual luptător anti-PSD, stătea la masa cu PSD, o făcea ca să lupte contra PDL, adică fix contra actualilor colegi de partid. Mai mult de atât, vedem cum îl critică pe Micu Lucian pentru că a apărut în poză cu Arsene și a trecut la PSD, când chiar el, marele senator liberal, era în poză în spatele lui Ionel Arsene în 2012 când au mers împreună să depună candidaturile. Din păcate pentru cariera sa politică, domnul Țapu a fost și va rămâne tot în spatele lui Arsene.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult