Sg. Maj. Florin Moldovan din Bicaz Chei, învingător la toate probele individuale, din cadrul concursului de la Târgu Neamț

0

Vineri, 28 iunie 2019, a avut loc Târgu Neamț, etapa a 2-a a concursurilor serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.
Au participat 3 loturi, detașamentul Piatra Neamț, detașamentul Târgu Neamț și detașamentul de pompieri Roman.
Concursul a constat în 4 probe, 2 individuale È™i 2 de echipă: Scară de fereastră, pista cu obstacole, probe individuale, 4×100 È™tafetă È™i întinderea dispozitivului de intervenÈ›ie la motopompă.

Clasamentul general:
Locul 1-Târgu Neamț
Locul 2-Piatra NeamÈ›
Locul 3-Roman

Individual:
Locul I-Sg. Maj. Moldovan Florin-Scară de Fereastră
Locul I-Sg.Maj. Moldovan Florin-Pista cu Obstacole pe 100 m
Locul I-Sg. Maj. Moldovan Florin-Proba Individuală Cumulată, Duel
Sg.Maj. Moldovan Florin este din comuna Bicaz Chei, sat IvaneÈ™, „Ninja” , aÈ™a cum îi spun colegii, pentru că ceea ce execută este destul de complex, în special Proba-Scară de Fereastră, care combină sportul cu tehnica, „cu cât eÈ™ti mai antrenat fizic È™i tehnic, cu atât eÈ™ti mai aproape de locul I absolut, adică campion naÈ›ional”, a precizat Sg. Maj. Florin.
Am luat legătura cu domnul Florin Moldovan pentru a ne împărtăși mai multe despre experiențele trăite și despre cum a ajuns să fie pe locul I la toate probele individuale:

„La mijloc e vorba de multă muncă, cu cât munceÈ™ti mai mult cu atât eÈ™ti mai bun, îmi aduc aminte că anul trecut, când am început activitatea la lotul sportiv pentru concursurile profesioniste am crezut că nu voi reuÈ™i niciodată să ajung precum colegii mei, care urcau pe scară destul de repede, făceau niÈ™te manevre la pistă cu obstacole pe care nu le înÈ›elegeam…dar am fost perseverent…am prins pasiune pentru aceste sporturi “fire sportâ€� , cum sunt cunoscute în Europa.
Și iată că am ajuns să îmi depășesc antrenorii È™i colegii, dar nu vreau să mă opresc aici…îmi doresc foarte mult să ajung pe podium È™i la etapele urmatoare, pe Moldova È™i pe È›ară È™i chiar să ajung să concurez cu “Greiiâ€� acestui sport, la Balcaniadă.”


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult