,,Și tu poți oferi o masă caldă unui sărman” – un proiect al Asociației Născută Înger Piatra-Neamț

0

Carmen Suciu anunță un nou proiect al Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț. Numele proiectului, care nu are nevoie de prea multe explicații, este „Și tu poți oferi o masă caldă unui sărman”. Asociația are în grijă sute de familii nevoiașe, iar criza sanitară din ultima perioadă și-a spus cuvântul în ceea ce privește nivelul de trai. Mulți au rămas fără loc de muncă, mulți s-au îmbolnăvit, mulți… nu au ce pune pe masă.

„Prin acest proiect, noi dorim să evidențiem faptul că oricine poate oferi ajutor acestor persoane cu venituri reduse, aflate în pragul sărăciei.

Noi invităm atât companiile, cât și persoanele fizice să se alăture acestei activități prin donații. Fiecare donație contează, indiferent de sumă, întrucât asociația reușește să se încadreze într-un cost de 7 lei porția de mâncare.

Donațiile pot fi făcute în bani sau produse alimentare, atât din partea persoanelor, cât și din partea companiilor ce doresc să se implice.

Masă pentru cel plecat la cer, să fie primit totul – soluția civilizată prin care poți hrăni un om sărman.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Oricine poate beneficia de o masă caldă. Asociația nu ține cont de etnia, vârsta, condiția materială sau de îmbrăcămintea celor care vin să primească mâncare.

Hrana este o nevoie de bază și Asociația Născută Înger vine în întâmpinarea celor care chiar au nevoie de ea.

Printre cei care primesc o masă caldă sunt copii din familii cu dificultăți financiare, oameni fără adăpost, oameni care se află la limita sărăciei, bătrâni cu venituri mici.

În România, 41,7% din populație se află în risc de sărăcie.

„Ajută-ne să ajutăm. Fii alături de noi în acest proiect. Pandemia de covid-19 a adus în pragul sărăciei și mai multe familii. E plin de oameni disperați care nu mai găsesc nicio solutie de a-și hrăni pruncii.”, a conchis Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult