SITUAȚIE CRITICĂ LA NEAMȚ! Datele reale despre situația COVID-19

0

Autoritățile NU vă spun totul legat de situația COVI-19 în Neamț sau nu o fac în timp util, așa că trebuie să o facem noi, pe surse.

Sistemul sanitar din Neamț este depășit. SITUAȚIA ESTE CRITICĂ!

  • Astăzi, 10 octombrie, până la ora 12:30, erau deja 125 cazuri confirmate COVID-19 în Neamț
  • Ieri, 9 octombrie, erau internați în spitalul din Piatra-Neamț 380 de pacienți confirmați cu COVID-19
  • Persoane din instituții din Neamț vin pe bandă rulantă la spitalul din Piatra-Neamț cu simptome COVID-19, cel mai grav este că sunt foarte multe cadre medicale de la spitalul din Roman.
  • Spitalul din Piatra-Neamț este plin și nu poate primi bolnavi infectași cu noul coronavirus și nici nu are unde sa-i trimită, deoareca și la IASI este plin. 10 pacienți așteaptă acum la UPU, două salvări cu confirmați COVID-19 așteaptă la secția de contagioase, iar și pacienții vin încontinuu!
  • În secția de terapie intensivă de la spitalul din Piatra-Neamț nu mai este niciun loc.
  • Spitalul de la Lețcani, care ar fi trebuit să preia din bolnavii grav de COVID-19 din Neamț, stă închis, deoarece după ce a primit autorizație de funcționare au venit controale prin care i s-a impus să mai ia autorizații de la mediu, ISU și alte hârtii. Cei din Iași spun că se amână deschiderea ca să se instaleze noua conducere liberală la Consiliu Județean Iași, să vină ei ca niște salvatori să deschidă spitalul.

Dumneavoastră trebuie să înțelegeți că situația e CRITICĂ, sistemul sanitar nu mai face față și este necesar să vă impuneți singuri restricții, deoarece guvernul nu o va face pentru că vrea alegeri.
Evitați să ieși din casă dacă nu este strict necesar. Respectați cu strictețe toate normele de igienă. Evitați contactul cu alte persoane. Protejați-vă singuri pe dumneavoastră și familiile dumneavoastră.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult