Spectacolul online de deschidere a Stagiunii muzicale 2020-2021, anulat și înlocuit cu concertul din 2018, „Soave Immagine”

0

SPECTACOLUL ONLINE „NEL COR PIU NON MI SENTO” ESTE ANULAT ŞI ÎNLOCUIT CU ÎNREGISTRAREA CONCERTUL DE MUZICĂ BAROCĂ „SOAVE IMMAGINE” (ASTĂZI, ORA 16:45)

Spectacolul din cadrul Stagiunii muzicale 2020-2021, intitulat „Nel cor piu non mi sento”, susţinut de studenţii claselor de canto ai Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca care urma să aibă loc în această după-amiază (joi, 22 octombrie, ora 17:00), pe platforma de You Tube AMGD Extensia Piatra-Neamt se anulează.

Acest fapt se întâmplă pentru că Academia Naţională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca a intrat în scenariul roşu, din cauza pandemiei generată de virusul Covid-19, iar conducerea instituţiei de învăţământ superior muzical a decis închiderea tuturor spaţiilor care le aparţin. Totuşi, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” şi Extensia Piatra-Neamţ a Academiei clujene au hotărât să redea, pentru publicul meloman, pe platforma amintită, spectacolul din 2018, „Soave Immagine”, parte a Stagiunii muzicale 2018-2019.

Evenimentul va fi transmis live, de la ora 16:45. Concertul poate fi urmărit AICI.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult