Spitalele din Neamț, NU! Alte 20 spitale din țară au primit fonduri de la Guvern

0

20 de spitale din țară au primit fonduri pentru a achiziționa aparatura necesară în lupta contra coronavirus. Nu am reușit să găsim lista celor 20 de spitale însă le putem identifica după comunicatele organizațiilor PNL din diverse județe care se laudă cu aceste alocări. Exemplu: „Faptul că testele se vor putea face la Bacău va permite specialiştilor în sănătate să câştige timp, să afle mai repede cine este infectat, persoanele care au intrat în contact vor putea fi depistate şi izolate mai repede, iar lanţul de transmitere a COVID-19 va fi întrerupt mult mai devreme”, se arată în comunicatul PNL Bacău.

Din păcate județul Neamț nu este pe lista alocărilor de fonduri pentru lupta anti coronavirus cu nici un leu. La Spitalul Județean se va achiziționa aparatură din banii Consiliului Județean iar la Roman din donații private.

E bine sau nu că județul Neamț nu primește nici un leu de la Guvernul PNL? Ne putem gândi că este un mod de a sancționa Neamț-ul pe criterii politice? Judecați singuri aceste aspecte și trageți singuri ce concluzii doriți.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult