http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Spitalul din Bicaz, pregătit sa gestioneze eventualele cazuri de pacienți cu Coronavirus

0

Astazi am avut o intalnire cu conducerea DSP NEAMT si cu Managerii Spitalelor din judet.
Au participat directorii Spitalului Judetean de Urgenta Neamt, Spitalul Municipal de Urgenta Roman, Spitalul Orasenesc Targu Neamt, Bicaz si cei de ls Spitalul Bisericani.De asemenea au participat si directorii de la UPU/CPU ,respectiv de la Ambulanta si Smurd.
A fost o intalnire benefica in care am discutat despre protocoalele existente si procedurile operationale in contextul Covid-19,despre cazurile asimptomatice si simptomatice la persoanele care vin din zonele de risc cat si despre saloanele si centrele de primire in cazul acestora.
Am vazut deschidere din partea managerilor unitatilor spitalicesti si am primit asigurari ca situatia este gestionata cu responsabilitate si cu profesionalism.
Si cei din conducerea DSP Neamt cat si doamna manager de la Serviciul de Ambulanta au dat dovada de implicare si au asigurat ca exista pregatirea necesara pentru a face fata situatiilor la care sunt solicitati.
Consider ca institutiile medicale din Neamt ,sunt pregatite si respecta protocoalele Ministerului Sanatatii si pe aceasta cale asigur comunitatea din Neamt ca lucrurile sunt bine gestionate in scopul asigurarii unor eventuale interventii in contextul Coronavirus.Indemn din nou pe nemteni la calm si in a avea incredere ,ca gestionam in interesul sanatatii publice toate aspectele de ordin epidemiologic si medical.George Lazar

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult