http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Stagiul de vară Bassai-Dai la karate

0

În perioada 8-10 iulie a avut loc stagiul de vară de pregătire la karate, organizat de Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț condus de sensei Mihai Popa, în comuna Tulgheș, în colaborare cu Școala Gimnazială Tulgheș. Evenimentul l-a avut ca invitat pe sensei Ion Hrițcu, 2 dan, antrenor la CFR Simeria (jud. Hunedoara), care a participat împreună cu 5 sportivi de la clubul său. Din partea CS Bassai-Dai au participat sportivii din comunele Hangu, Poiana Teiului și Tulghes. În total 40 de copii entuziasmați.
Stagiul a constat în antrenamente de karate în sală și în aer liber, drumeție pe muntele Piatra Roșie de unde sportivii au admirat o panoramă superbă, jocuri și petrecerea de rămas bun (Sayonara Party) în jurul focului de tabără. A fost un schimb de experiență benefic, solicitant, s-au legat noi prietenii, iar vremea a fost perfectă pentru toate activitățile. Un stagiu reușit din toate punctele de vedere.
Ne bucură să vedem astfel de activități sportive organizate pentru copiii din zona rurală și sperăm la cât mai multe inițiative de acest fel.
Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult