Stațiunea Durău e în grea suferință!

0

Vicepreședintele CJ Neamț, domnul Asaftei Ion, la invitația președintelui Asociației „Pe Crestele Ceahlăului”, s-a întâlnit cu proprietarii de pensiuni din staiunea Durău și au discutat desprea situația acesteia:

Stațiunea Durău e în grea suferință! Acest plămân al turismului nemțean are foarte mare nevoie de o gură de oxigen, care poate veni și din partea noastră, a administrației județene, prin reabilitarea Axialului!
M-am întâlnit, zilele trecute, la invitația lui Milucă Zabulic, președintele Asociației Pe crestele Ceahlăului, cu proprietarii de pensiuni din stațiune și cu Mihai Tărâță, principalul investitor din zonă. Acești oameni au rămas cu vechile dureri, de zeci de ani! Nu le acordă nimeni atenție pentru a-și putea dezvolta afacerile și pentru revitalizarea zonei!
Este dureros cum se degradează cel mai frumos ținut al județului nostru! Dar fără infrastructura rutieră pusă la punct, în câțiva ani vom vorbi de cătunul Durău, nu de stațiunea Durău! Vom rămâne cu amintirea unui loc minunat care a fost odată!
Oamenii cu care am discutat cer două lucruri simple, dar esențiale: repararea Axialului și asigurarea gazului metan în zonă!
Voi urmări cu atenție ce putem face pentru a le veni în ajutor și lor, dar și județului, pentru că acolo e chintesența turismului nemțean!” , a declarat Asaftei Ion.sursa: Asaftei Ion


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult