Ștefania Croitoriu din Bicaz, un copil de nota 10

0

Joi, 13 iunie, a avut loc în curtea Școlii Gimnaziale Nr.1 Bicaz, festivitatea de premiere a elevilor, ceea ce a marcat sfârșitul unei alte etape din viața acestora.
La acest eveniment emoționant, a participat și primarul orașului, domnul Nicolae Sălăgean, care a adresat câteva cuvinte copiilor și i-a aplaudat pentru reușite.
Un moment deosebit a fost predarea cheii colegilor care vor intra în următorul an școlar, în clasa a VIII-a. Cheia succesului a fost primită de către Flavia Dulău și predată de către un copil eminent, un elev care a terminat un an greu cu 10 pe linie, primind astfel o bursă de merit și o diplomă de excelență pentru rezultate deosebite la învățătură.
Ștefania Croitoriu este un copil liniștit, cuminte care a reușit prin muncă să aducă multă mândrie în sufletul părinților și al cadrelor didactice.
Iată că încă mai există și astfel de elevi conștiincioși care ne fac să îi aplaudăm public și să le urăm succes pe mai departe!

E prea mare bucuria de a fi părinții acestui copil minunat” , a declarat mama Ștefaniei.

Bravo, Ștefania!Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult