Tânăr din Piatra-Neamț, cercetat de polițiști. Atenție, distracția costă!

0
Foto arhivă

Un tânăr din Piatra Neamț este cercetat de polițiști pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, după ce ar fi oferit spre vânzare articole pirotehnice.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamț au acționat pe linia respectării prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat pe o stradă din Piatra Neamț, un tânăr de 26 de ani, care oferea spre vânzare articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest sens.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice din categoria F2, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul din Piatra Neamț este cercetat de polițiști pentru săvârşirea infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, fapte prevăzute si pedepsite de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult