Tânărul dispărut din Roman este cel găsit decedat în albia Moldovei

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman, au fost sesizați cu privire la faptul că în albia râului Moldova, se află un cadavru. (click aici)

Din cercetările efectuate de polițiști, împreună cu cei din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, s-a procedat la scoaterea cadavrului pe malul râului, constatându-se că ar aparține unui tânăr, de aproximativ 25 de ani, ce era îmbrăcat cu un tricou negru, pantalon negru și încălțat cu adidași negri.

Procedând la compararea cu semnalmentele persoanelor dispărute, s-a constatat că, atât semnalmentele cât și articolele de vestimentație, corespund cu ale unui tânăr, de 25 de ani, din Roman, care a fost reclamat ca fiind dispărut din data de 20 august. (click aici)

Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Roman, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Condoleanțe familiei!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult