http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Târgu Neamț: Asistații social, la bursa locurilor de muncă

0

Vineri, 2 august, la Târgu Neamț a avut loc Bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie romă, etc).

Activitatea a fost organizată de Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Neamț, la sediul primăriei.

sursa foto: Lulu Rosu

Au fost contactati 30 de agenti economici. Dintre aceștia, șase au participat si au oferit locuri de muncă corespunzătoare cu pregătirea profesională a persoanelor cărora li s-a adresat această actiune, respectiv 116 locuri de muncă vacante în confecții, constructii, servicii.

Persoanelor invitate li s-au oferit și două programe de formare profesională, de confecționer articole din textile si lucrător finisor în constructii.

 Au participat un număr de 106 de persoane, din care 44 au fost selectate de către angajatori în vederea încadrării, 5 au obtinut un loc de muncă, 5 persoane au refuzat locul de muncă oferit, iar 4 au optat pentru un curs de calificare, precizează într-un comunicat de presă Daniel Chirilă, director executiv al AJOFM Neamț.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult