http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

TÂRGU NEAMȚ: Percheziții la doi tâlhari

0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Tîrgu-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 90%.

La data de 18 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, au efectuat două percheziții, pe raza localităților Vânători Neamț și Dumbrava Roșie, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din investigații a reieșit că, la data de 16 decembrie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din Tîrgu-Neamț, doi bărbați de 39, respectiv 48 de ani, ar fi deposedat, prin acte de violență, un bărbat de 52 de ani, de telefonul mobil, 4 sticle de băuturi alcoolice și 50 de lei.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 90%, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult