[Târgu-Neamț] SOFIAMAN confecționează și DONEAZĂ măști de protecție reutilizabile

0

Compania Sofiaman, pornită din Târgu-Neamț și cunoscută la nivel național și internațional, confecţionează măşti de protecţie în atelierul de croitorie în care, până recent, crea pijamale și îmbrăcăminte de interior.

Ne dorim să contribuim și să ne implicăm cât mai mult în comunitatea locală din județul Neamț. Astfel, în această perioadă, angajații din fabrica noastră confecționează măști reutilizabile din bumbac pe care le vom pune la dispoziția comunității din Tg. Neamț și a organizațiilor non-profit din zonă(…)”, au scris reprezentanții companiei Sofiaman pe pagina de socializare.

sursa foto: facebook Sofiaman

Până acum, SOFIAMAN a confecționat peste 500 de măști pe care a început deja să le distribuie în județul Neamț.

Vom continua în această perioadă să producem măști și să le donăm celor în nevoie – te rugăm să ne semnalezi dacă știi astfel de comunități unde am putea ajuta.“, transmit reprezentanții Sofiaman.

Măștile pot fi spălate la temperaturi mai mari de 50 de grade sau dezinfectate cu clor – nu sunt chirurgicale, dar pot fi folosite de persoanele care doresc să își protejeze nasul și gura atunci când ies din casă.

Mai ales în astfel de vremuri, trebuie să fim OAMENI. Mulțumirile mele companiei SOFIAMAN, care a donat măști de protecție confecționate în propriile ateliere către Fundația Omenia, Centrul Sf. Teodora, Casa Ozana și Cantina Sf. Teodora.

Sunteți un exemplu demn de urmat!“, a scris pe facebook primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Harpa.

Sofiaman este unul din cei mai mari producători de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România.

În această dimineață, pe teritoriul judeţului Neamţ erau 133 persoane în carantină și 1028 persoane în auto-izolare la domiciliu, din care 6 persoane instituţionalizate, potrivit DSP Neamț.

De asemenea, până astăzi, 19 martie, în Neamţ au fost confirmate 5 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), care sunt internate in Spitalul de boli infecţioase Iaşi și se află sub supraveghere medicală permanentă.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult