http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Te-ai bucurat că s-a votat contra majorării prețului apei? Acum ia și plătește!

0

După cum știe toată lumea, la Neamț au fost dezbateri nenumărate pe tema majorării sau micșorării prețului apei. De fapt totul a fost circ politic, deoarece legal nu avea cum să țină nimeni prețul apei pe loc și să refuze să îl indexeze cu indicele inflației.

Cu toate acestea, ca să dea satisfacție electoratului mai slab cu duhul și ca să păcălească electoratul mai puțin atent, mai multe primării au votat contra majorării prețului apei și apoi au povestit prin presă ce eroi sunt ei că s-au opus și au învins sistemul.

Acum a venit și prima nota de plată. Primăriile care au votat contra indexării cu indicele inflației la apă vor plăti din banii contribuabililor aproximativ 2.000.000 lei. Primii 300.000 lei deja au caracter executoriu stabilit definitiv și irevocabil de către o instanță de judecată.

Acum ar fi corect ca cei care s-au opus indexării prețului apei, deși li s-a spus că este ilegal, să vină în fața cetățenilor și să le explice cum în loc să le facă economii la bani vor plăti de se vor usca tot din banii oamenilor. Și toate astea pentru ce? Pentru câteva articole în presă, 100 de like-uri și ceva capital politic adunat de unii aleși locali.

Te-ai bucurat că s-a votat contra majorării prețului la apă și ai umplut rubrica de comentarii cu m**e când noi scriam că nu este legal și trebuie să fie indexat prețul apei că altfel o să plătim de ne uscăm? Dacă răspunsul este DA, bravo!
Acum, din banii munciți de tine, în loc să se facă un petec de asfalt să nu îți mai rupi mașina, o bancă pentru bunicii tăi, un scrânciob pentru copilul tău, în loc să se facă astfel de lucruri o să se plătească din banii dați de tine la taxe și impozite despăgubiri.

Iosub Robert

P.S.: Acesta este de abia începutul. Să vedeți cât o sa ne coste nescumpirea gunoiului, neacordarea subvențiilor la transportul în comun și multe alte chestii făcute doar ca să dea bine la electorat. O să plătească electoratul într-o veselie pentru fiecare manipulare la care ”a pus botul”.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult