Tips&tricks: descopera top 5 lucruri la care sa fii atent pentru a cumpara baterii sanitare de calitate!

0

 

Amenajarea bailor intr-un mod interesant este legata nu doar de alegerea faiantei si a gresiei, a usilor si a geamurilor, ci si de tipurile de baterii sanitare spre care se orienteaza consumatorii. Aceste obiecte sunt utile, intrucat ajuta la utilizarea apei cat mai eficient, dar si la obtinerea unui design aparte, datorita caruia confortul si starea de bine sa fie ingredientele principale de care se bucura oamenii atunci cand pasesc in baile de acasa!

Care sunt, insa, lucrurile ce trebuie luate in considerare in privinta bateriilor, pentru ca investitiile sa fie unele excelente? Raspunsul, in articolul de mai jos!

Ce tipuri de baterii sanitare au consumatorii la dispozitie?

Inainte de a-si incepe sesiunea de shopping, oamenii trebuie sa aiba in vedere faptul ca bateriile se impart in mai multe categorii, in functie de locul in care urmeaza sa fie folosite:

  • baterii de lavoar – excelente pentru a fi amplasate in baie, pe chiuveta, aceste obiecte sunt impartite in mai multe marimi: de la S pana la L, in functie de cat de mici sau de mari sunt lavoarele. Mai mult, bateriile pot fi simple, atunci cand se monteaza pe chiuvete sau pot fi incastrate, daca sunt montate in perete, deasupra lavoarului;
  • baterii de cada – aceste modele sunt ideale pentru a fi folosite pentru a da drumul la apa in cada. Ele pot fi folosite inclusiv pentru dusuri, cu mentiunea ca trebuie montate la o inaltime potrivita, in functie de persoanele care le vor folosi;
  • baterii de bideu – cei care isi doresc sa aiba toaletele separate de bideu trebuie sa ia in considerare ca au nevoie de baterii si pentru obiectele din urma. Astfel de modele sunt variate si extrem de interesante.

Design-ul ideal

Un alt detaliu pe care trebuie sa il ia in considerare consumatorii este referitor la design-ul bateriilor. De exemplu, exista modele moderne, extrem de frumoase, care sunt argintii si ale caror linii sunt atent lucrate, dar si baterii clasice, in stil vintage, care amintesc de vremurile de odinioara si au menirea de a oferi bailor o imagine deosebita!

Alegerea bateriilor in functie de materialele din care sunt lucrate

Pentru a avea o durata de viata cat mai mare, bateriile trebuie neaparat sa fie realizate din materiale de calitate. De exemplu, cele din alama permit utilizatorilor sa se bucure de apa de calitate, la fel ca bateriile din inox. Aceste materiale nu se zgarie si nu se fisureaza usor si sunt foarte rezistente chiar si la presiuni mari de apa.

Accesorii

Cele mai bune dintre baterii vin intotdeauna la pachet si cu accesoriile necesare pentru montaj. De exemplu, filtrele de scurgere nu trebuie sa lipseasca si este recomandat ca oamenii sa fie atenti la acest detaliu, pentru a nu fi nevoiti sa cumpere accesoriile separat.

Simple sau incastrate?

In ceea ce priveste felul in care se monteaza, bateriile sanitare se impart in cele simple, care se pun direct pe lavoare si cele incastrate, care se incorporeaza in perete, fiind mascate foarte frumos. Ambele variante sunt practice, atata timp cat sunt din materiale de calitate. Diferenta dintre cele 2 tipuri de baterii este data insa de faptul ca modelele incastrate sunt atractive ca design, insa dificil de reparat la nevoie, spre deosebire de celelalte, pe care instalatorii le pot repara mai usor.

Baterii-lux.ro vine in intampinarea oamenilor cu o gama larga de baterii, incepand de la cele mai simple si pana la cele moderne, care se potrivesc de minune in baile gandite in conformitate cu ultimele tendinte in materie de design interior, dar si cu baterii bucatarie de cea mai buna calitate, unele care ne usureaza treburile casnice. Persoanele care au nevoie de astfel de obiecte nu trebuie decat sa le studieze online, iar ulterior sa le comande pe cele despre care considera ca sunt cele mai bune!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

 

 

 

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult