Trebuie neapărat să facă un procuror sau altcineva curățenie la DAS Piatra-Neamț

La Direcția de Asistență Socială din Piatra-Neamț domnește corupția. O sumedenie de angajări sunt făcute strict prin acte de corupție vizibile cu ochiul liber. Angajați care nu au nici măcar cunoștințele minime de asistență socială ajung pe posturi cheie prin concursuri suspecte de a fi bazate pe corupție.

Deoarece suntem o publicație care evită să scrie despre viețile private ale oamenilor, nu putem să vă spunem clar ce se întâmplă la DAS, dar, fără a da nume, vă putem spune că sunt o mulțime de soții de politicieni, oameni de la partid, rude de consilieri de la același partid și amante noi, amante vechi, amante preluate și așa mai departe. E o rușine nu doar pentru administrația locală, ci și pentru cei care zic că se luptă cu corupția în județul Neamț.

Sperăm ca noua conducere a primăriei să ia în serios această problemă a DAS și să solicite măcar ajutor de la un organism extern, gen minister, care să vină să testeze personalul și să îi trimită acasă pe cei care nu au nicio competență pentru postul pe care îl ocupă.

Ne vom ocupa personal ca această instituție de asistență socială să redevină o instituție de asistență socială pentru cei care au nevoie de asistență socială, nu pentru toate soțiile, amantele, rudele și membrii de partid.

Și nu suntem ipocriți să spunem că doar la DAS există această problemă; peste tot găsești astfel de cazuri, dar la DAS incompetenții angajați prin corupție au devenit majoritari în comparație cu personalul care știe asistență socială și face asistență socială.

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate