Trei jandarmi din cadrul subunității de la Bicaz, confirmați cu COVID-19

0

În perioada 21 – 25 august, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț au fost înregistrate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19. 

Cei trei colegi au prezentat simptome specifice COVID-19 în perioada menționată, rezultatele testelor fiind pozitive, iar în prezent se află înternați în spital. Aceștia sunt încadrați la Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz și execută misiuni de pază și protecție instituțională la obiectivele aflate în competență. Urmare a anchetei epidemiologice a rezultat faptul că în rândul jandarmilor nu au fost identificați contacți direcți și nu a fost impusă măsura autoizolării.”, a transmis IJJ Neamț.

Pe lângă măsurile dispuse zilnic pentru protecția personalului, în referire la echiparea jandarmilor care intră în serviciu cu mască de protecție, mănuși și posibilitatea utilizării substanțelor dezinfectante precum și portul mijloacelor de protecție în mod corespunzător au fost dispuse măsuri de igienizare și dezinfectare periodică a spațiilor de lucru precum și a autospecialelor din dotare în vederea limitării răspândirii virusului.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult