http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

„Tu ce dai înapoi comunității?”, o nouă campanie Plush în Târgu Neamț

0

Campania 2019, numită „Tu ce dai înapoi comunității?” este cea de-a șasea campanie Plush si are ca obiectiv, același lucru ca si campaniile anterioare: sprijinirea familiilor nevoiașe din zona Târgu Neamț de către comunitatea locală, prin implicarea activă.

Anul acesta, organizatorii își propun să ajute si mai multe cazuri decât anul anterior, în care au fost 70 de familii ajutate.  

Campania are la bază o expozitie numită „Crăciun prin ochi de copil”, în care mai mulți copii din centrele sociale din Târgu Neamt au desenat Crăciunul, așa cum și-l doresc ei.

Aceste desene vor putea fi admirate si cumpărate începand cu 20 decembrie (ora 17.00), la Casa Culturii Ion Creangă. Expozitia va fi deschisă până pe 27 decembrie și funcționează ca o strângere de fonduri. Fiecare persoană care vizitează expoziția este încurajată să lase orice sumă, ca și susținere pentru campanie.

Campania se desfășoară și online. Persoanele pot susține campania prin share-uirea desenelor pe platforma Facebook. Pentru fiecare desen share-uit, Plush va dona suma de 10 lei.

Deschiderea campaniei va fi, asa cum spuneam, vineri, 20 decembrie, ora 17.00, la Casa Culturii. Vrem să încurajăm comunitatea să participe la acest eveniment. Practic, cu cât suntem mai mulți, cu atât vom putea să ajutăm un număr mai mare de oameni nevoiași, precizează organizatorii.

Donatiile se pot face la Casa Culturii, la expoziție sau la oricare supermarket Geneza, în urnele speciale de campanie. Cei interesați să doneze ceva anume sau să se implice ca voluntar în campanie, pot contacta Plush pe pagina de Facebook.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult